Tour de Serpenyő Vuelta 2015. 17. etap ) - Patatas a la importancia (spanyol burgonygratin)
A keddi szünnap után, szerdán Burgos környékén 38,7 kilométeres egyéni időfutam vár a mezőnyre. Személyes kedvencem Fabio Aru 1 másodperc hátránnyal áll összetettben a második helyen. Rafael Majka szorosan a nyomában. Hajrá fiúk!
Burgos jó állapotban fennmaradt középkori város Castilla y Leon tartományban. Híres 13. században épült gótikus katedrálisáról amely az UNESCO világörökség része, az El Camino de Santiago egyik fontos állomása.
Egy spanyolország szerte népszerű és egyszerű ősi receptet hoztam ma.
Patatas a la importancia -
Hozzávalók (4 személyre)
◾6 közepes burgonya
◾2 gerezd fokhagyma
◾egy csokor petrezselyemzöld
◾liszt
◾2 tojás
◾Extraszűz olivaolaj (a burgonya megpirítására)
◾500g víz vagy húsleves
◾1 csésze csirkehúsleves (opcionális, ha víz helyett húslevest szeretnénk használni)
Holnap Égigérő Paszúly oldalán keressétek az új receptet még mindig Castilla y Leon-ból. Ezennel én búcsúzom az idei év Tour de Serpenyű programjától. Idén is nagy kaland volt számomra az új recepteket kipróbálni. Same Time, Next Year!